March 3, 2017

O nama

NS Pro Group – centar za edukaciju i razvoj dodatnih sposobnosti i veština

Za srećniji život i bolju budućnost

 

O nama najbolje govore rezultati našeg rada i brojni zadovoljni korisnici naših usluga

Osnivanje i vizija

Škola NS Pro group Novi Sad osnovana je 2002.godine. Na samom početku rada, škola je stekla ugled i reputaciju zahvaljujući svojim dobro osmišljenim kursevima kako za početnike u svetu računara, tako i za one koji su već imali dobru osnovu i želeli da usavrše svoje znanje.

Efikasnost i dostupnost

Upotreba memorijskih mapa omogućila je mnogo efikasniju nastavu i brže usvajanje gradiva od strane polaznika. Ovakav pristup sa potpuno novim tehnikama učenja omogućio je da kursevi postanu dostupni svim građanima.

Ciljevi i principi rada

Jedan od najvažnijih ciljeva našeg edukativnog centra je, od samog osnivanja pa do danas, da se omogući visok i jednak kvalitet nastave u dodatnom obrazovanju, kako ljudima u gradu, tako i onima koji žive van njega.

Misija

Kao centar za edukaciju motivišemo polaznike da, radeći na svojim dodatnim sposobnostima i veštinama, obezbede sebi lakši put do zaposlenja, odlaska na studije u inostranstvo ili jednostavno samo podignu nivo postojećih znanja.

Organizacija, resursi, ponude i razvoj

Naš edukativni centar broji preko 25 poslovnih jedinica u svim većim gradovima Srbije.
Prateći savremene trendove u obrazovanju, kao i potrebe tržišta rada i interesovanja naših polaznika, sa ponosom nudimo:

– LCCI kurseve engleskog jezika,
– kurseve računara prema ECDL standardu,
– brojne prekvalifikacijske kurseve,
– kao novo i jedinstveno, navodimo kurseve nemačkog jezika za osoblje medicinske struke koje sprovodimo u svim poslovnim jedinicama našeg edukativnog centra.