February 28, 2017

LCCI

LCCI ( London Chamber of Commerce and Industry)

LCCI ( London Chamber of Commerce and Industry)LCCI Međunarodne kvalifikacije, priznate  su u mnogim zemalja širom sveta. Te kvalifikacije se nude kroz stalno rastuću mrežu od preko 8.000 centara u preko od 125  zemalja širom sveta. Nudi i ponudu značajnih resursa za učenje i online administraciju.
Ovi stručni sertifikati pružaju veoma dobru priliku za zaposlenje i profesionalnu karijeru. Koristi mladim ljudima koji su zaposleni ili bi želeli da se zaposle u svetskim kompanijama.

 

Kandidati za polaganje LCCI ispita žele da sticanjem potvrde o svojim jezičkim kompetencijama iz poslovnog engleskog. Služi da poboljšaju svoje šanse za prijem na fakultete i koledže u inostranstvu. Te kvalifikacije/diplome su međunarodno priznate. Koriste za oblasti kao što su međunarodno poslovanje, finansije i marketing, i kao dokaz o poznavanju engleskog jezika.

Usklađene sa zajedničkim evropskim standardom  za strane jezike (CEFR) postoje klasifikacije za:

1) Opšti engleski jezik: JET/SET, odnosno Junior English Test. Namenjen je deci i adolescentima i Senior English Test, koji je namenjen svim uzrastima.

2) EfB – English for Business, odnosno poslovni engleski jezik. Sastoji se iz više nivoa (EfB Preliminary, EfB Level 1 do EfB Level 4). Ispit se sastoji od obaveznog pismenog dela u trajanju od 60-90 minuta, na nižim nivoima, do tri sata na najvišem nivou. Usmeni deo ispita nije obavezan i  organizuje se na zahtev polaznika.

3) FTBE – Further Certificate for Teachers of Business English, za profesore engleskog jezika koji žele da dobiju međunarodno priznati serifikat za predavača.

Pored ovih, postoje i sertifikati EfT , specijalizovan za turizam, ESP – namenjen medicinskoj struci, kao i sertifikati specijalizovani za oblast ndustrije, marketinga i ostalih zanimanja.

Više informacija možete pročitati u sledećem dokumentu „English Language Qualifications“.

U Centru za edukaciju „NS PRO GROUP“ možete se pripremati za polaganje ispita za dobijanje diplome Londonske privredne komore LCCI International Qualifications, skraćeno LCCI i time zakoračiti u akademski svet.

 

LCCI – LCCI standard

Centar za edukaciju NS Pro Group Novi Sad, od maja 2012. godine pruža mogućnost polaganja međunarodno priznatih ispita prema LCCI standardu. Spisak ovlašćenih test centara možete pogledati na http://www.lccibalkans.net/centres_serbia.html. LCCI sertifikat omogućava polaznicima učenje jezika i sticanje veština pohađanjem specijalizovanih poslovnih kurseva koji im pružaju sve jezičke kompetencije neophodne za korišćenje engleskog jezika u svojoj struci.

 

Ukoliko Vas zanima više, javite nam se: kontakti