March 1, 2017

ESOL Cambridge ispiti

ESOL Cambridge ispiti

Image result for ESOL CambridgeESOL Cambridge ispiti. Centar za edukaciju „NS PRO GROUP” organizuje, u svim svojim predstavništvima, pripremnu nastavu za polaganje međunarodno priznatih ispita Kembridž ESOL (English for Speakers of Other Languages).

Kembriž Univerzitet kao jedan od najeminentnijih univerziteta u svetu, sa sedištem u Velikoj Britanjiji, organizuje ispite iz poznavanja engleskog jezika na različitim nivoima znanja u gotovo svim državama, pa tako i u Srbiji.

Ispiti su namenjeni svima onima kojima engleski nije maternji jezik. Sertifikat koji se dobija nakon položenog nivoa priznat je od strane obrazovnih institucija i poslodavaca u svim zemljama engleskog govornog područja.

Polaganje Kembridž ispita u Srbiji vrši se na međunarodnom institutu British Council čije se predstavništvo nalazi u Beogradu, na Terazijama br. 8/II.

Raspored polaganja možete naći na njihovom sajtu: http://www.britishcouncil.rs/exam/cambridge/dates-fees-locations, kao i upitnik za direktnu prijavu: http://www.britishcouncil.rs/exam/cambridge/register

Pripremna nastava za polaganje Kembridž ispita u našem Centru za edukaciju, uglavnom se organizuje kao individualna ili poluindividualna, u zavisnosti od potreba kandidata i njihovog već utvrđenog nivoa znanja, koje se sprovodi ulaznim testiranjem. Posebna pažnja tokom obuke posvećuje se simulaciji ispita, kako bi polaznik bio pripremljen na proceduru koja će uslediti na dan polaganja, u terminu za koji se kandidat prijavio.

Klasifikacija ESOL Cambridge ispita:

Cambridge Exams

(Opšti engleski)

Business Exams

(Poslovni engleski)

Cambridge Michigan

Young Learners

(Ispiti za decu)

Teaching Knowledge Test

(Engleski za predavače)

IELTS BEC Preliminary MET

YLE Starters (A0)

7-9

TKT Modul 1
KET (Key) BEC Vantage / BULATS / ILEC / ICFE YLTE

YLE Movers (A1)

9-10

TKT Modul 2
PET (Preliminary) BEC Higher GSI OET

YLE Flyers (A2)

10-12

TKT Modul 3

FCE (First Certificate)

 

ECCE TKT Modul 4

CAE (Advanced)

 

MELAB TKT KL

CPE (Proficiency)

 

ECPE TKT CLIL

TKT YL

 

 

Ukoliko imate pitanja u vezi ESOL Cambridge ispita, polaganja ili pripreme, javite nam se: kontakti