April 30, 2017

Engleski online

engleski online

Engleski Online kursevima moguće je usmeriti se na bilo koji aspekt engleskog jezika. Uz opciju slanja linkova za najaktuelnije online vežbe u koje naši profesori imaju uvid rezultat je zagarantovan.

Ovakav vid predavanja postaje sve popularniji zbog neograničenih mogućnosti koje pružaju najeminentniji sajtovi za učenje engleskog jezika online. Engleski za početnike online je izuzetno pogodan vid obuke za sve one koji tek kreću da uče jezik i žele da savladaju osnove korake.

Engleski online

Učenje engleskog jezika online ima mnogo prednosti i pogodnosti koje klasični kursevi engleskog jezika nemaju. Jedna od njih je da je Vaša pažnja direktno usmerena na predavača, pa dobijate kvalitetan trening u pogledu slušanja. Takođe, učenje engleskog online podrazumeva i apsolutnu angažovanost polaznika u komunikaciji.

Online kursevi engleskog jezika na Skajpu

Ovakvi kursevi engleskog pa i drugih jezika (na Skajpu) imaju jednu od velikih prednosti u odnosu na osrale oblike učenja engleskog, a to je vreme održavanja časa usklađeno prema potrebi i mogućnoatima polaznika. Zbog zgusnutih rasporeda na poslu veliki broj naših polaznika bira “engleski online način obuke gde se termin časa u potpunosti usklađuje sa obavezama polaznika.

Učenje stranog jezika online se može podeliti u četiri glavne oblasti studija:

  • slušanje
  • govor
  • čitanje
  • pisanje

Svaka od njih u sebi ima manje podgrupe tako da je npr. izgovor vrsta govornog umeća koja se mora praktikovati u cilju poboljšanja komunikacije.

Online učenja engleskog jezika podrazumeva i apsolutnu angažovanost polaznika u komunikaciji koja se obavlja preko Skajpa (Skype). Samim tim napredak je moguće uočiti za veoma kratak period.

Cilj kursa ““engleski online” je da steknete adekvatno znanje iz engleskog jezika koje će Vam pomoći da izgradite neophodno samopouzdanje u komunikaciji.

Više o temi “učenje engleskog online” preko skajpa (skype-a) možete da pogledate ovde: virtual-language-lessons.

Video: Engleski online preko Skype-a

Ukoliko vas zanima da se prijavite na kurseve engleskog online, ili saznate više o njima, javite nam se: kontakti